Naprendezés E-book. Úgy érzed, hogy a napjaidnak nincs eleje és vége? Valahogy mindig szétfolyik a terv?

1,990Ft

Naprendezés E-book

  Biztonságos fizetés
  • Stripe

  Leírás

  Kell egy rendszer, ami stabilitást hoz a mindennapjaidba és támogat a döntések meghozatalában, amikor időfelhasználásról van szó.

  Nem igazán tudtam sosem elengedni a papír alapú tervezést, mert annak mindig volt valami extra varázsa. Szeretek írni, rajzolgatni, tervezni, összekötögetni, átlátni összefüggéseket és erre nekem mindig a papír alapú tervezők voltak a legnagyobb segítségemre.

  Viszont azt is megértem, hogy van, aki nem szeret egy Bullet Journalt saját maga felépíteni és egyesével minden oldalt megrajzolgatni, mert az neki kidobott időnek tűnhet.

  Próbáltam ezeket a problémákat szem előtt tartva saját magamnak létrehozni egy olyan papír alapú napi tervezőt, amiben ezeket ki tudom küszöbölni és még hatékonyabbá is teszi a napjaimat. Az időgazdálkodási tudásomat alapul véve így megalkottam a két oldalas rendszerem, ami segít a nap során úton maradni és nap végén reflektálni, hogy mi is történt velem pontosan.

  Pénzvisszafizetési garancia

  Ha vásárlás és használat után úgy gondolod, hogy mégsem azt kaptad, amire te számítottál, akkor visszaadom számodra a vásárlásod teljes összegét.

  Nem vagyunk egyformák, nem működhet mindenkinek minden

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Naprendezés E-book. Úgy érzed, hogy a napjaidnak nincs eleje és vége? Valahogy mindig szétfolyik a terv?” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük