Értékesítési tréning

500,000Ft

Az értékesítési tréningek csoportos formában kerülnek megtartásra, ahol az elmélet mellett szituációs feladatokra számíthattok,- és ami egyedi a többi tréninghez képest, –teljes mértékben személyre szabott módszereket, praktikákat mutatok nektek annak érdekében, hogy már a következő hónaptól jelentős sikereket érhessetek el.

OR

  Biztonságos fizetés
  • Stripe

  Leírás

  CSAK CSOPORTOSAN FOGLALHATÓ!
  Az értékesítés nem könnyű feladat, folyamatosan képezni kell magunkat ahhoz, hogy sikereket érjünk el. Ha kezdő értékesítő vagy, el tudom képzelni, milyen félelmetesnek tűnik felhívni egy ügyfelet, találkozni vele személyesen vagy épp lezárni egy tárgyalást, kezelni a kifogásokat és nap mint nap motiváltnak maradni. Lehet az is, hogy évek óta az értékesítésben dolgozol, mégsem jött el eddig a várva várt áttörés, de az is lehet, hogy a kialakult gazdasági helyzet vagy egyszerűen a kiégés, a motiválatlanság nehezíti a mindennapi munkát. Itt az ideje új alapokra helyezni az értékesítést. Az értékesítési tréningek csoportos formában kerülnek megtartásra, ahol az elmélet mellett szituációs feladatokra számíthattok,- és ami egyedi a többi tréninghez képest, –teljes mértékben személyre szabott módszereket, praktikákat mutatok nektek annak érdekében, hogy már a következő hónaptól jelentős sikereket érhessetek el. Olyan módszereket mutatok, ami passzol a személyiségetekhez , célcsoportjaitokhoz, az
  értékesítésre szánható időhöz, stb..

  1. Címanyaggyűjtés, időpont-egyeztetés
  2. Tárgyalástechnika
  3. Zárás
  4. Hatékonyságnövelés, időmenedzsment
  5. Stresszkezelés
  6. Hogyan legyek jó vezető?
  7. Sikertervezés, motiváció
  8. Stratégiatervezés
  9. Testbeszéd az üzleti életben

  Az egynapos tréning 9.00-17.00 óráig tart,(akár hétvége, akár hétköznap lehetséges) és a kiválasztott témát dolgozzuk fel gyakorlati módszerekkel. A képzés díja fejenként 50.000 Ft, melynél a minimális létszám 10 fő. (A képzés helyszínét a megrendelő biztosítja, a résztvevőknél pedig nem feltétel, hogy egy céghez tartozzanak). Csomagkedvezmény igényelhető! Amennyiben minimum 3 tréning megrendelésre kerül, úgy 50.000 Ft/fő helyett 40.000 Ft/fő  kerül kiszámlázásra. A tréningek időpontjai lehetnek egymás követő napokon, de elosztva is, a megrendelő igényei alapján. Rendelés előtt mindenképp javasolt a kapcsolatfelvétel, hogy átbeszéljük az igényeket, a létszámot, a helyszínt és az esetleges kedvezményeket!

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Értékesítési tréning” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük