A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus – Neale Donald Walsch vezetésével (dedikálva magyar vállalkozóknak, üzleti szereplőknek, vezetőknek)

126,987Ft

  Biztonságos fizetés
  • Stripe

  Leírás

  Amikor megismered, újra felismered az örök IGAZságokat, a gondolkodásmódodat azokra hangolod, az prosperitás, jelentős sikerek formájában mutatkozik meg a karrieredben, üzleti életedben, teljességet hoz magánéletedbe, harmonikussá teszi életterületeidet.

  A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus, melynek elkészítéséhez, Gál Beáta Transzformációs Üzleti Coach Neale Donald Walsch-t, korunk egyik legelismertebb spirituális Mesterét, hírnőkét, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzőjét kérte fel együttműködésre, ennek a célnak a beteljesítéséhez kíván segítségedre lenni.

  A program kifejezetten CEO-knak, ambiciózus vállalkozóknak, vezetőknek, üzleti szereplőknek, tudatosságukban tovább ébredni kívánóknak készült, melynek során a vállalkozás, értékteremtés, vezetés, pénz, szolgálat, emberi kapcsolatok, életcél, spirituális igazságok több szempontból kerül megközelítésre.

  A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus 3 online kurzust tartalmaz:

  A 3 téma, mely 21 részből áll, több mint 10 óra magyar nyelvű videó, audio felvételt és a tartalom befogadását támogató számos feladatot, feladatsort tartalmaz.

  A 21 rész bármelyikének befogadása önmagában elegendő jelentős transzformáció létrejöttéhez, a teljes tartalom pedig elképesztő változások eszközölésére képes.

  Nagy valószínűséggel elég tiszta és határozott képed van arról, hogyan kívánod élni az életedet.

  Ismered azon pillanatokat, amikor a felismerés, a megértés, az áttörés megtörténik, és pontosan tudod, látod, mi a feladatod, sőt néha még tenned sem kell, mert a dolgok “maguktól” rendeződnek, helyükre kerülnek. Mindez már számos alkalommal megtörtént Veled.

  Azonban egyáltalán nem könnyű a tudatosság ezen állapotát fenntartanod, hiszen az egyre gyorsabban változó világ körülményei akaratlanul magukkal ragadnak, a figyelmedet követelik.

  A változás pedig egyre sebesebb, egyre több impulzussal hat rád, mint még soha korábban!

  Kihívásokban teli időket élünk, melyben egyre inkább keressük önmagunkat, saját értékünket, értékességünket, önvalónkat és egyben oly mértékben keressük, mily módon tudunk kapcsolódni, újra kapcsolódni egymáshoz, mi a feladatunk, nekünk, az emberiségnek közösen, mi az, ami ránk vár, és amire csak együtt vagyunk képesek, mint még soha azelőtt.

  Ismerjük a két, egymással ellentétes utat.

  Néhányunk épít, míg mások rombolnak.
  Néhányunk a szeretetet és az együttérzést választja, míg mások a félelem, a harag, a düh mögé rejtőznek.
  Néhányunk a magasztos, mindannyiunkat támogató eszméket választjuk, míg mások önös, önző célokat kergetnek.

  A kettő közül tudod, melyik a Te utad, de a mindennapi gondolataid, szavaid, cselekedeteid, összhangban vannak a számodra érkező isteni útmutatással vagy túl gyakran veszed észre önmagadat, amint a modern élet negativitása, aggodalma magával ragad?

  Vágyod, hogy a tudatosságod magasabb szintre emelkedjen és a szeretetteljes önfegyelmed mestereként irányítsd az életedet?

  Erre hívunk Neale Donald Walsch vezetésével tartott Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus által.

  NEALE DONALD WALSCH modern korunk szellemi hírvivője, akinek szavai, az általa közvetített üzenetek mély hatást gyakorolnak az egész a világra.
  Már korán érdeklődést mutatott a vallás és a lelki dolgok iránt és úgy érezte, szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz.

  Neale élete jelentős részét a szakmai fejlődéssel és a spirituális értelem kutatásával töltötte már a híres ‘Beszélgetések’ kezdetét megelőzően.

  Személyes története: élete közepén autóbaleset érte, mely által majdnem életét vesztette. Eltört a nyaka és egy évre volt szüksége, hogy újra tudjon járni. Élete további két területe indult el a lejtőn megromlott egészsége mellett; házasélete és karrierje, munkája. Oly mértékben lecsúszott, hogy utcára került, hajléktalanná vált.

  Egy napon kétségbeesetten tollat ragadott, és mély frusztráltságában feltette a kérdést: “Mi kell ahhoz, hogy az élet működjön???” Ami azután következett, már sokak számára ismert. Egy kellemes, lágy, szeretetteljes hang válaszolt neki, és ezzel kezdetét vette a Beszélgetések Istennel. Neale mára világszinten ismert és elismert.

  Neale Donald Walsch 39 könyvet írt, ezek közül 7 a New York Times bestseller listáját vezette hosszú éveken keresztül. A Beszélgetések Istennel című sorozatát 35 nyelvre fordították le és több tízmillió ember életére gyakorolt és gyakorol mindmáig pozitív hatást.

  19 évvel a Beszélgetések Istennel sorozat utolsó kötetének megjelenését követően ismét késztetést érzett, hogy gép elé üljön és gépelje az érkező üzenetet. Így írta meg 2016-ban a Beszélgetések Istennel 4-ik részét, melynek címe, az Emberi faj ébredése.

  Neale küldetésének eleget téve a világ számos pontján osztotta meg a Beszélgetések Istennel gondolatait hallgatóságával, a perui Macchu Picchu lépcsőjétől a Shinto szentélyekig Japánban, a moszkvai Vörös-tértől a Vatikán Szent Péter terén át, a Tienanmen térig Kínában, járt Dél-Afrikában, Svájcban, Hollandiában, Horvátországban, és sorolhatnánk a világ különböző pontjait, ahol megfordult,
  2019 januárjában pedig Gál Beáta meghívására Budapestre látogatott.
  Budapesti látogatása során készült az az átfogó, bármely ébredni vágyó személy számára megfelelő megértést adó tartalom, melyet a Tudatosságra Ébredés online kurzus foglal keretekbe.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus – Neale Donald Walsch vezetésével (dedikálva magyar vállalkozóknak, üzleti szereplőknek, vezetőknek)” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük