4 hetes online tréning és mentorprogram értékesítőknek

259,990Ft

Négy online, személyre szabott konzultációt tartalmaz a képzés. (Ez történhet emailben, de javaslom inkább a zoom megbeszélést, ahol látjuk is egymás reakcióit. Itt csak te vagy és én, ahol a te üzletedet beszéljük át.)

OR

  Biztonságos fizetés
  • Stripe

  Leírás

  4 hetes online tréning és mentorprogram értékesítőknek

  Első alkalom: Elmeséled, mivel foglalkozol, mik azok a pontok, melyek nehézséget jelentenek számodra. Ne lepődj meg, itt sok-sok kérdést fogok feltenni rólad, a céljaidról, a munkádról, termékedről, szolgáltatásodról. A cél, hogy feltérképezzem, pontosan mivel foglalkozol, kik a célcsoportjaid, mik azok a pontok, melyek nehézséget jelentenek. Ennek segítségével a későbbiekben együtt kidolgozunk egy frappáns szöveget számodra az időpontegyeztetéshez, s a számodra kritikus pontokra megoldást keresünk közösen, legyen az akár a tárgyalási szituáció, akár a zárás, vagy egyéb terület.

  Második alkalom: A kidolgozott megoldási javaslatok átbeszélése, közös gyakorlása, finomítása.

  Harmadik, negyedik alkalom: Utánkövetés, esetleges módosítások a tapasztalat alapján. Ezek az online konzultációk kb. másfél órát vesznek igénybe, s egy előre egyeztetett időpontban történnek, mely lehetnek akár hétvégén, akár a késő délutáni órákban is, igazodva így a te napirendedhez is.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „4 hetes online tréning és mentorprogram értékesítőknek” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük