Akció!

21 napos kihívás – Értékteremtés a 7 számjegyű jövedelem szintjén Csatlakozz az élő online kurzushoz! 21 nap, 21 audio & írott tartalom

31,737Ft

  Biztonságos fizetés
  • Stripe

  Leírás

  A kurzus során teljes egészében újragondolod a vállalkozásod meghatározó részeit, és annak vezetőjét, önmagadat. 

  A folyamat által elképesztően tiszta képet kapsz jelenről, jövőről,
  a szükséges, számodra megvalósítható és veled önazonos lépésekről.  

  Rendkívüli energia, tett vágy érkezik az életedbe,
  a 7 számjegyű értékteremtés a valóságod természetes velejárójává válik.

  Számtalan ok áll egy vállalkozás létrehozása mögött és ugyanúgy, számtalan kérdés, kihívás merül fel annak működtetése során.
  Ambiciózus, értékes, értékkel bíró vállalkozók, akik a kemény munka ellenére sok esetben lassan haladnak, megakadnak, megrekednek. Tudják magukról, hogy jó képességekkel rendelkeznek, hajlandóak tanulni, már az eddigiekben is sokat tanultak, mégsem tudnak érdemben továbblépni.

  A vállalkozói létet és a sikeres vállalkozás vezetést meg lehet tanulni, bár azt vallom, nem azon technikák, módszerek alapján, ahogy a legtöbben tanítják.
  Azt is vallom, minden út egyedi, ugyanakkor Minden Egy, így megvan az az útmutatás, mely minden vállalkozót képes továbbemelni.
  Ezzel az útmutatással azok bírnak, akik már az utat bejárták és az általa nyerhető külső-belső életminőséget magukénak tudják.

  Az értékteremtő & anyagiakban prosperáló vállalkozás online kurzust azért hoztam létre és azért kívánom tömegekhez eljuttatni, hogy az maradandó változást hozzon a magyar vállalkozói réteg számára. Magyar vállalkozók gondolkodásmódját, vállalkozását és általa életminőségüket más síkba kívánom emelni, oda, ahova ők hivatottak kerülni.

  A 21 napos kurzus 21 napon át, napi 5-25 perces audio felvételben átadott tartalommal és annak írott, szöveges formájában érkezik Hozzád.

  A 21 nap tartalma egymásra épül és az útmutatást, vállalkozói gondolkodásmódot, tervezést, hozzáállást kérdések, feladatok ültetik át az életedbe. Mondhatom azt is, a 21 nap tartalma azonnali és jelentős transzformációt ad mint Rád, mint a vállalkozásodra nézve, melyről az alábbiakban az élő kurzus résztvevők visszajelzéseiből igazolást kapsz.

  A kurzus során

  • megismered és újraírod önmagadat,
  • feltárod és újraírod gondolkodásmódodat az értékteremtésről, a pénzügyi, lehetőségekről és célkitűzésekről, a vállalkozói létről, saját vállalkozásodról
  • tisztán megtudod határozni veled önazonos hosszú és rövidtávú céljaidat és egyértelműen látni fogod a hozzájuk vezető utat,
  • konkrétan transzformálni fogod önmagadat és a vállalkozásodat!

  A kurzus megvásárlásával hozzáférést kapsz a programfelülethez, ahol a tartalom 21 napra lebontva található.

  Minden nap 1 rövid audio felvételt (5-25 perc egy – egy felvétel) és egy rövid, 3-5 oldal írott tartalmat találsz. Az írott és az audió tartalom megegyezik.

  A rövidség ellenére minden tartalom legalább 3-5 erőtelejs útmutatást, hozzá tartozó, gyakorlati átültetést segítő rövid kérdésekkel, feladatokkal.

  A kurzus tartalmát, felépítését úgy alakítottam ki, hogy az könnyedén beépíthető legyen az elfoglalt mindennapjaidba, ugyanakkor átütő, azonnali eredményeket hozzon, és 21 nap alatt teljesen újraírjon.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „21 napos kihívás – Értékteremtés a 7 számjegyű jövedelem szintjén Csatlakozz az élő online kurzushoz! 21 nap, 21 audio & írott tartalom” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük