szolgáltatások

Árajánlat kérése:

Gál Beáta vagyok.

Ha a bemutatásomat a kollégáimra bízom, akkor ők litániát zengenek rólam, így gondoltam, ez alkalommal azt magamra vállalom. Ki vagyok én? Egy ugyanolyan magyar vállalkozó, mint bárki más. A különbséget, sokakhoz képest az adja, hogy abból az útból, melyről a legtöbb vállalkozó álmodik egy bizonyos szakaszt már bejártam, és annak mikéntjét hajlandó, valamint képes vagyok átadni másoknak. Mindemellett üzleti siker mentor és transzformációs coach vagyok. A transzformációs coachingot az üzleti sikerek, a vállalkozó és vállalkozása sikerébe állítom.
Az igazság az, hogy minden átlagos képességű vállalkozó képes önmagát és a vállalkozását kibontakoztatni, ha hajlandó a vele önazonos útmutatást követni.

Gál Beáta

AZ ÉLET, AMIT ÉLHETSZ,
AZ ÜZLET, AMIT VEZETHETSZ

Termékek


Instaprojekt

MEGTANÍTUNK AZ INSTAGRAM ÉS A FACEBOOK ÜZLETI HASZNÁLATÁRA

Gyakorlatias tanácsaink segítségével megmutatjuk, hogyan használd egyszerűen az Instagramot és a Facebook-ot a bevételed növelésére.

Dudás andor

Mindig is érdekelt az Instagram üzleti szintű felhasználása. Amint jobban beleástam magam a témába, egyre biztosabb lettem abban, hogy most nagy lehetőségek rejlenek benne.
Ügyfeleinknek mindig naprakész információkat biztosítok arról, hogyan érdemes kezelni a profiljukat, hogy az a lehető legjobb eredményeket hozza vállalkozásuk számára.

Heyho, Danyi Istvánnak hívnak,
de mindenkitől azt szoktam kérni, hogy szólítson Stipinek.

Ezt a Stipi-stopi szójátékról könnyű megjegyezni. Több, mint 7 évet dolgoztam projekt menedzserként, időgazdálkodási előadóként és tanácsadóként. Ha szeretnéd csökkenteni a munkaidődet vagy még több dolgot megcsinálni ugyanannyi idő alatt, akkor én vagyok a te embered.

Lénárt Tünde – angolra hangolva

VÁLJ MAGABIZTOS NYELVHASZNÁLÓVÁ

Eleged van a hagyományos nyelvtanulásból és magolásból?

Végre beszélni is szeretnél angolul? Időhatékonyan szeretnéd fejleszteni az angolodat?

Digitális oktatóanyagaink segítenek beindítani a beszélőkédet, hogy ezentúl ne legyél kiszolgáltatva másoknak, ha angolul kell megszólalnod.

Célodnak és szintednek megfelelően válogass az oktatóanyagainkból, melyeket bármilyen digitális eszközről használhatsz és fejleszd az angoltudásodat a napod üresjárataiban, amikor utazol, sportolsz vagy házimunkát végzel.

Te mire vágysz:

 • stabil alapokra?
 • aktív hétköznapi szókincsre?
 • aktív üzleti szókincsre?
 • pontosabb fogalmazásra és nyelvhelyességre?
 • a kiejtésed javítására?
 • nagyon gazdag szókincsre, hogy értsd akár a filmeket is?
 • életszerű és használható nyelvtudásra?

 Válogass az oktatóanyagaink közül célodnak, szintednek megfelelően 

Tanulás Akadémia

megtanítunk könnyedén tanulni és megszerettetjük veled a tanulást

 • Formáld át a tanulással való kapcsolatodat és tanulj meg hatékonyabban, gyorsabban tanulni az átalagnál, hogy minden nappal többé válj
 • Fejlődj folyamatosan kis léptekben 4 fontos területen (MEMÓRIAFEJLESZTÉS, NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK, TANULÁSPSZICHOLÓGIA)
 • Szánj heti 1-2 órát arra, hogy megtanulj önmagad legjobb verziójává válni és megismerd önmagad, hogyan működsz tanulás szempontjából

mi is a tanulás akadémia?

A Tanulás Akadémia egy közösség azoknak, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban és meg akarnak tanulni hatékonyan, saját stílusoknak megfelelően tanulni, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak. Az Akadémia négy különböző területen segít neked fejlődni:

 • a MEMÓRIAFEJLESZTÉS területén belül megtanítjuk neked, hogyan emlékezz mindenre, amit megtanulsz, azaz, hogy kiváló memóriád legyen
 • a NYELVTANULÁS területén belül megtanítjuk neked, hogyan válj hatékony nyelvtanulóvá, majd pedig magabiztos nyelvhasználóvá, vagy akár poliglottá
 • a TANULÁSI TECHNIKÁK területén belül megismertetünk a legmodernebb tanulási technikákkal, trükkökkel és módszerekkel, hogy megtaláld a saját utadat a hatékony és gyors tanulásban
 • a TANULÁSPSZICHOLÓGIA területen belül segítünk szembenézni és leküzdeni azokat a benned lévő tanulási blokkokat, amik visszatartanak attól, hogy élvezd magát a tanulást és égő vágyat érezz az iránt, hogy mindennap tanulhass valami újat

Hogyan segít neked a tanulás akadémia?

AZ AKADÉMIA EGY ZÁRT RENDSZER,
ahol egy éves tagsági díj ellenében négy különböző területen tudsz fejlődni
(MEMÓRIAFEJLESZTÉS, NYELVTANULÁS, TANULÁSI TECHNIKÁK, TANULÁSPSZICHOLÓGIA) a saját ritmusodban és időbeosztásodban feldolgozva a tananyagokat.

HAVONTA BŐVÜLŐ TANANYAGOKKAL, minden hónapban 4 új tananyagot kapnak az Akadémia tagjai, minden területen egyet-egyet, így hónapról-hónapra fejlődhetsz. A tananyagok videós (mp4) formában érhetők el a tagok számára a weboldal belső felületén és minden tananyaghoz tartozik egy letölthető ebook (pdf) és hanganyag (mp3), amelyeket bármilyen eszközről tudsz használni, ha vezetés, sport, házi munka vagy utazás közben szeretnél fejlődni.
A tananyagokhoz teljes hozzáférést kapsz, amíg a tagságod él. Ha megszűnik a tagságod, a letöltött anyagokhoz örökösen hozzáférsz, csak a videókhoz nem. Jelenleg 60 tananyag érhető el az Akadémián, és mivel egy évig szól majd a tagságod, így évvégére már 108 tananyaghoz fogsz hozzáférni összesen.

EGY INSPIRÁLÓ ZÁRT KÖZÖSSÉGGEL, ahol nemcsak megtanítunk tanulni és megszerettetettjük veled a tanulást, hanem olyan emberek között tudsz fejlődni, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban és egymást inspirálva megyünk előre. A Tanulás Akadémia zárt Facebook közösségén belül, havonta többször találkozunk élő interaktív videók és rendszeres havi kihívások formájában. Minden hónap első hetében részt vehetsz a HÓNAPTERVEZŐ TALÁLKOZÓN. Itt közösen megtervezzük a tananyagok feldolgozását, így iránymutatást is kapsz ehhez, és a hónap utolsó hetében pedig a HÓNAPKIÉRTÉKELŐ TALÁLKOZÓN átbeszéljük a feldolgozott anyagokkal kapcsolatos kérdéseidet és nehézségeidet, checklist-et készítünk a gyakorlatba ültetésről és plusz motivációt, segítséget kapsz a gyakorlatba ültetéshez.

ÉVES DÍJJAL, Az éves tagság díja 49.990 Ft és minden tananyag értéke 10.000 ft, azaz jelenleg 600.000 Ft tananyaghoz férsz hozzá töredék áron, de ha beleszámoljuk az egy év alatt bekerülő további 48 tananyagot, akkor már egymillió Forint értéket kapsz ehhez képest egy minimális összegért. Attól ellenben, hogy kifizeted a havi tagságot, még nem fogsz fejlődni. Akkor lesz igazán értelme, ha heti szinten befektetsz 1-2 órát arra, hogy fejleszd önmagad és a tanulási képességedet.

Az Akadémián jelenleg 60 tananyag érhető el, témák szerint:

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Az akadémia szívesen áll olyan kezdeményezések mellé, ahol a cél a környezetvédelem, testi-, lelki egészség védelme, tehetséggondozás.

Az Akadémia jelenleg az Afreka Alapítvánnyal működik együtt. Az alapítvány célja, hogy
elmaradott országokba, térségekbe és katasztrófa sújtotta területekre
egészségügyi missziókat szervezzen, támogasson és egészségügyi ismeretterjesztést
végezzen.

http://afreka.hu/

Valamint Támogatja a JUNIOR ACHIEVEMENT MAGYARORSZÁGOT.
A JAM célkitűzése, hogy a diákok megtapasztalják és megértsék az üzleti élet lényegét és felkészüljenek a vezetői kompetenciák megszerzésére. Pénzügyi tudatosságot tanuljanak, meggyőződjenek a döntéseik súlyáról és felelősségéről, és akár vállalkozóként, akár munkavállalóként, sikeres, életrevaló tudással rendelkező felnőttekké váljanak.