Szeifert-Turcsán díj

01

A 2024-es évet egy könyvírás határozza meg, ahol olyan személyekkel készítek riportokat, akik jövedelmüket tekintve a felső 10%-hoz tartoznak. Arra keresem a választ, mi az a 10-15 kulcsfaktor, ami látványos különbségként tárul majd elém.

Mi jellemezte a gyerekkorukat, milyen szülők ők, hogyan viselték/viselik a kudarcot, a győzelmet, hogyan kezelik a nehéz helyzeteket, milyen a mások általi megítélésük és mit gondolnak arról, mi juttatta el őket oda, ahol most vannak.

tréningsorozat

02

Nem véletlen a témaválasztásom. a 10-15 látványos különbséget (ami vélhetően gondolkodásmód, szokások, tudatosság, időmenedzsment, stresszkezelés..) felmérve a cél , hogy olyan könyvet, majd tréningsorozatot dolgozzak ki, mely lépésről lépésre tud segíteni abban, hogy életkoronként fejlesszük a szükséges területeket.

A felnőttek mellett a fiataloknál, sőt, már pici gyerekeknél elkezdjük a fejlesztést, mely vélhetően tudatosabb, önbizalommal telibb, kiegyensúlyozottabb felnőtteket ad majd a társadalomnak.

einstein akadémia alapítvány

03

Azok a gyerekek, akik pedig családi körülményeik miatt nem tudnak a tréning lehetőségeivel élni ( pl. nevelőotthonban élők, hátrányos helyzetű vagy veszélyeztetett gyermekek) az Alapítvány révén díjmentesen megkaphatják.

A Szeifert-Turcsán díj 2024-től indul, ahol évente kategóriánként egy gyermek részesül anyagi és egyéb támogatásban.
További részletek június 15.-én.

Az Alapítvány számlaszáma: 11733027-28368250
Adószám: 19378677-1-12

Kategóriák:
1.Tudomány kategória: kimagasló intelligencia
2.Fair play díj: kimagasló szociális érzékenység, EQ
3 Rászoruló fiatal tehetségek díja