Turcsán Emese DBA

Fejleszd magad, növeld bevételed, hatékonyságod, és érd el a kitűzött célt!

Mindezekhez segítséget találsz az oldalon.

TURCSÁN EMESE VAGYOK, AZ EINSTEIN AKADÉMIA MEGÁLMODÓJA, VEZETŐJE.

Szociálpedagógusként, kriminálpedagógiára szakosodva szereztem meg első diplomámat, rendszeresen tartottam csoportfoglalkozásokat, börtönökben, nevelőotthonokban. Később egy éles váltással egy biztosítótársaság hálózati igazgatója lettem és évekig pénzügyi területen tevékenykedtem, közgazdász végzettséget, majd üzleti doktori fokozatot szereztem.

2020-ban alapítottam meg az Einstein Akadémiát, ahol a tréningek kezdetekben vállalkozóknak szóltak, majd ez változott. Azt kezdtem tanulmányozni, mitől lesz egy felnőtt ember sikeres, mik azok a kulcsfaktorok, amiket fejleszteni érdemes már pici kortól. Így együttműködve a Koneli Alapítvánnyal,5 éves korosztálynál egy éven keresztül tréningeztünk közösen, látványos eredményekkel. Stresszkezelés, konfliktuskezelés, kommunikáció, önbizalom és önismeret fejlesztése volt a fő terület. Mellette a vállalkozói irányvonal is erősödött az Akadémián, a tréningek mellett a BNI keretein belül segítem a vállalkozásokat abban, hogy új ügyfeleket, stratégiai partnereket találjanak, inspirálódjanak, és csökkenjen a vállalkozói magány érzése.

2022-től ezek az események kiegészültek milliárdos és tízmilliárdos bevétellel rendelkező cégvezetők találkozóival, így a BNI már biztosítja a korlátlan erőforrásokat bármilyen árbevétellel rendelkező cégvezetők számára.

2023 ősze számos újítást, változást hozott az Akadémia életében. Új külső, logó, új brand jellemzi. Elindultak a jelentkezések a 2024-es elvonulásokra (értékesítőknek szóló 3 napos táborok, női elvonulások). Az értékesítők képzésénél előadóként megjelenik Szalay Ádám, Zsadony Márta, Zalai Szilvia, Danyi István-Stipi, még a női elvonuláson Pál Feri atya, Fuller Bianka, csatlakozik az előadókhoz.

A kezdetektől fogva fontos a társadalmi felelősségvállalás az Akadémián belül, így ősszel indul az Einstein Akadémia Alapítvány is, amin belül a Szeifert – Turcsán díj számos tehetséges fiatalt karol majd fel, segítve őket abban, hogy sikereket érjenek el, és kiegyensúlyozott felnőtté váljanak.

A 2023-as évet egy könyvírás koronázza meg, mely várhatóan 2024 év végén kerül a polcokra.