Sziasztok! Edina vagyok, 13 éves. A csatornán olyan témákról beszélek, melyek szerintem érdekesek, ugyanakkor hasznosak is. Láthatsz könyvajánló videókat. melyben a kedvenc könyveimet mutatom be nektek, beszélek majd a hatékony tanulási módszerekről, a környezetvédelemről gyerekként, sőt, mivel én most kezdtem angolul tanulni, gondoltam tanuljunk együtt, (így ebben a témában is láthattok majd videókat. Vannak random tények melyek érdekes információk a nagyvilágból, s folyamatosan bővítem majd ezeket.

Látogass el a
csatornámra!

Kattints ide!

Szeretnél sikereket elérni, de nem tudod hogyan? Akkor ez a könyv neked szól!

Nincs önbizalmad? Szeretnél sikereket elérni, de nem tudod hogyan? Kinevetnek mások az álmaid miatt? Akkor ez a könyv neked szól!

Kaptam néhány könyvet a szívünk rajta program keretében, s nekem egy különösen tetszett. Megmutatta, mi kell ahhoz, hogy jobb eredményeket érjek el akár az iskolában, akár azon kívül. Az igazán jó gyerekkönyv az, amit a gyerek és a szülő is bármikor szívesen levesz a polcról. A Szívünk Rajta programban ezeket a könyveket gyűjti össze hónapról hónapra a 12 főből álló zsűri és korosztályok szerint csoportosítja őket. A program független minden kiadótól és szerzőtől, szakmai hátterét a Bookline és az UNICEF szolgáltatja.

számoljunk együtt angolul!

Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, én imádok utazni, új helyeket megismerni. Idén kezdtem az iskolában angolul tanulni és célom, hogy a legközelebbi külföldi nyaraláson tudjak beszélni a helyiekkel.

10 random tény

Tudtad, hogy a jegesmedve bőre fekete? Tudtad, hogy az Uránuszon 42 évig tart a nyár? Érdekes tények a nagyvilágból.

könyvajánló

Kedvenc könyveim, melyekből sokat tanultam.

Mit olvastatok a nyáron?

Ti mit olvastatok a nyáron? Találtam egy szuper könyvsorozatot, ami szerintem nektek is tetszeni fog. Még van pár nap a szünetből,érdemes belevágni!