Turcsán Emese DBA

Fejleszd magad, növeld bevételed, hatékonyságod, és érd el a kitűzött célt!

Mindezekhez segítséget találsz az oldalon.

Prof. Dr. Szeifert György
az Einstein Akadémia Alapítvány alapítója.

Prof. Dr. Szeifert György idegsebész főorvos vagyok, a Semmelweis Egyetem címzetes egyetemi tanára. Pályafutásomat a Debreceni Orvostudományi Egyetem Pathológiai Intézetében kezdtem. Az itt szerzett kórszövettani ismeretek jelentős hatással voltak tudományos tevékenységemre. Később Budapesten az Amerikai úti Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet munkatársa lettem.


Az idegsebész szakképesítés megszerzése után 5 évet dolgoztam külföldön: Angliában, az USA-ban, Brüsszelben és Kínában, hogy az ott tanultakat haza hozva, a módszereket a magyar betegek gyógyításának szolgálatába állítsam. Jelenleg négy évtizedes idegsebészeti tapasztalattal rendelkezem, több mint 100 tudományos dolgozatom és könyvem jelent meg.

társadalmi felelősségvállalás

Fontosnak tartom az innovációk mellett a társadalmi felelősségvállalást (Magyország mellett pl. Nigériában is önkénteskedtem évekig), így örömmel mondtam igent Turcsán Emesének, egy közös Alapítvány létrehozására, hiszen több éve jól működő munkakapcsolatunk van: a Bemer terápiás módszer (Bio-Elektro-Mágneses–Energia-Reguláció), hatásait vizsgáljuk együtt, igazán látványos eredményekkel.


A munkakapcsolatból barátság szövődött, így nem volt kérdés, hogy az Einstein Akadémia Alapítványt közösen hozzuk létre.

Turcsán Emese DBA az Einstein Akadémia Alapítvány kurátora

Gyerekkoromtól kezdve fontos az önkénteskedés számomra, olyan családban nőttem fel, ahol az életünk természetes része volt mások segítése. Főiskolásként Erasmus ösztöndíj keretében a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetemen töltöttem hat hónapot, majd pályafutásom elején kriminálpedagógiára szakosodva, rendszeresen tartottam foglalkozásokat fegyházakban, nevelőotthonokban. 28 évesen egy biztosítótársaság hálózati igazgatója lettem, majd közgazdász és üzleti doktori végzettséget szereztem.

Anyaként, vállalkozóként a példamutatás méginkább fontossá vált számomra, így az elmúlt években az Afréka Alapítványt segítettem, ahol 10 pici gyermek oktatási költségeit vállaltam át, a JAM programjaiba bekapcsolódva innovációs mentorként tevékenykedtem, ahol 2023- ban az év mentora címet kaptam.

Az Einstein Akadémia Alapítvány remélhetőleg számos fiatal számára adhat majd segítséget, a Szeifert-Turcsán Díj pedig egyéni egyéni fejlesztést biztosít a tehetséges fiataloknak.