Turcsán Emese DBA

Fejleszd magad, növeld bevételed, hatékonyságod, és érd el a kitűzött célt!

Mindezekhez segítséget találsz az oldalon.

Turcsán Emese az Einstein Akadémia Alapítvány Alapítója és a Szeifert –Turcsán díj egyik névadója.

Gyerekkoromtól kezdve fontos az önkénteskedés számomra, olyan családban nőttem fel, ahol az életünk természetes része volt mások segítése. Gyermekként jótékonysági rendezvényeken segítettem, szerepeltem, rászorulóknak osztottunk adományt, vagy épp krampuszként segédkeztem a Mikulás mellet rászoruló családokat látogatva.

Később tiniként az ifjúsági vöröskereszt aktív tagja voltam, ahol nőverem volt a Nógrád megyei ifjúsági vöröskereszt elnöke, majd a D.A.D.A. program keretében kortársakkal csoportoztam, és tartottunk felvilágosító órákat.

Főiskolásként kriminálpedagógiára szakosodva rendszeresen jártam börtönökbe, nevelőotthonokba csoportfoglalkozásokat tartani, Erasmus ösztöndíj keretében pedig a A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem töltöttem hat hónapot, ahol többek között HÍV+ fiataloknak igyekeztünk segíteni.

Anyaként, vállalkozóként a példamutatás méginkább fontossá vált számomra, így az elmúlt években az Afréka Alapítványt segítettem, ahol 10 pici gyermek oktatási költségeit vállaltam át, a JAM programjaiba bekapcsolódva innovációs mentorként tevékenykedtem, ahol 2023-ban az év mentora címet kaptam, elindult az együttműködés az Uniceffel, ahol önkéntesként segítek a szervezetnek, és  Einstein Akadémia Alapítvány keretein belül a Szeifert-Turcsán díj remélhetőleg számos fiatal számára adhat majd segítséget.